EL REMEI MORTAL | James Dashner

Descargar EL REMEI MORTAL de James Dashner en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL REMEI MORTAL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a James Dashner y pertenece a la categoría de Ciencia-ficción. Fantasía. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL REMEI MORTAL

En el llibre final de la trilogia El Corredor del Laberint, l’acció arrenca amb Thomas separat dels seus amics i aïllat durant setmanes a la seu central de CRUEL, després d’haver sobreviscut a la prova del abrasador desert. Quan es reuneix amb els seus amics i els comuniquen que els tornaran els seus records, tothom sap que els seguiran utilitzant i decideixen que han d’escapar. A partir d’aquí comença una trama plena de sorpreses i girs, en els quals el reduït grup d’adolescents que ha sobreviscut es veurà confós i en situacions límit entre les atrocitats de CRUEL i els mètodes gens clars d’un grup de resistència. Amb menys acció i violència en general que els episodis anteriors, no falten escenes d’extrema duresa, encara que predomina un clima millor aconseguit de suspens, que s’incrementa per l’impredictible dels esdeveniments. Sense profunditat de sentiments, el lector s’involucra més en els perills extrems i accions de supervivència dels protagonistes que en les seves pròpies vides. Altres elements típics de l’entorn futurista de la saga com salts instantanis a diferents llocs, a més de les aconseguides descripcions de ciutats devastades i habitades per afectats de la plaga en la seva fase més caníbal i animalitzada, ambienten l’horror d’una humanitat a punt d’extingir. L’autor manté la tensió fins a l’última pàgina, tot i que no acaba de tancar alguns dels interrogants plantejats.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: FANBOOKS

Año de edición: 2014

Materia: Ciencia-ficción. Fantasía

ISBN: 978-84-16297-01-6

Páginas: 416

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1731
  • Tamaño: 692KB
  • Descargas: 712

Búsquedas realizadas:
EL REMEI MORTAL de James Dashner en pdf gratis, EL REMEI MORTAL epub, descargar EL REMEI MORTAL pdf completo, EL REMEI MORTAL James Dashner pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ