EL REGNE PERDUT | Geronimo Stilton

Descargar EL REGNE PERDUT de Geronimo Stilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL REGNE PERDUT en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Geronimo Stilton y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL REGNE PERDUT

Primer episodi de la sèrie titulada «Cròniques del Regne de la Fantasia», que narra com, dins d’aquest regne, el poble dels elfs forestals ha caigut en poder de la malvada Reina Negra, al servei de la qual hi ha els Cavallers sense Cor i un exèrcit d’Homes-llop. Ombrívol, el fill del més valent heroi dels forestals, és enviat a través d’una porta màgica, sent molt petit, a la terra dels Elfs de les Estrelles perquè se salvi. Ja de jove, juntament amb els seus germans adoptius estrellats, Spica i Régulus, torna a la seva terra per alliberar-la. L’obra narra les perilloses aventures dels tres contra les forces del mal, ajudats per un petit drac, un guerrer forestal que encapçala la rebel·lió contra la Reina Negra i la jove elfa hereva del Regne dels boscos. L’acció àgil, dinàmica i carregada d’intriga, és entretinguda, encara que maneja recursos típics del gènere al qual pertany amb poques innovacions originals. L’estil, ben elaborat, l’acurat perfil dels personatges i la consistent estructura narrativa són els més destacats encerts d’una història on el bé i el mal queden clarament delimitats i on el risc i la violència són presents però en dosis ben mesurades, i expressats en termes adequats a l’edat del públic a qui va dirigida. La presentació editorial és acurada, i compta amb nombroses il·lustracions de Danilo Barozzi, de bona qualitat, en un elegant to sèpia.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-9932-100-4

Páginas: 352

Encuadernación: Cartoné

Colección: Geronimo Stilton

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Fantasía

Valores: Lucha del bien contra el mal. Valentía

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1539
  • Tamaño: 676KB
  • Descargas: 773

Búsquedas realizadas:
EL REGNE PERDUT de Geronimo Stilton en pdf gratis, EL REGNE PERDUT epub, descargar EL REGNE PERDUT pdf completo, EL REGNE PERDUT Geronimo Stilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ