EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! | Ingo Siegner

Descargar EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! de Ingo Siegner en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Ingo Siegner y pertenece a la categoría de Narrativa de 6 a 8 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR!

A Coco i els seus amics els expliquen la història de Rodolfo el Roig, el pirata més temut dels set mars, i el seu gran tresor: el seu amulet vermell, que li conferia valor i audàcia. Junts decideixen submergir-se en el fons del mar a la recerca del tresor perdut; coneixen Pere, el pirata més covard del món, i amb ell viuran una emocionant aventura en un viatge a bord d’un submarí. L’obra, escrita amb un estil àgil i expressiu, és una atractiva història en què es barreja la fantasia amb petits tocs d’humor. Utilitza un llenguatge ric i explica, de manera senzilla i adaptada a l’edat dels infants als quals es dirigeix el relat, nocions de divulgació desconeguts per a ells. Els personatges demostren tenir molt bon cor, amb un comportament amable en el qual destaquen valors d’amistat i ajuda al proïsme.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-3350-9

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1512
  • Tamaño: 973KB
  • Descargas: 625

Búsquedas realizadas:
EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! epub, descargar EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! pdf completo, EL PETIT DRAC COCO: NO TINGUIS POR! Ingo Siegner pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ