EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES | Ingo Siegner

Descargar EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES de Ingo Siegner en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Ingo Siegner y pertenece a la categoría de Narrativa de 6 a 8 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES

Coco i la seva inseparable amiga la porc espí Matilde estan de molt mal humor perquè tots els seus amics s’han anat de vacances i ells s’han hagut de quedar a la seva illa. Però la mare del petit drac els proposa un pla magnífic: anar a passar dos dies a l’illa de la Tortuga. Als dos amics els sembla fantàstic i ràpidament organitzen la seva marxa. Una vegada que estan navegant es troben amb el vaixell pirata d’Antón el Terrible que els fa presoners. Com sempre els dos protagonistes demostren el seu bon cor i acaben ajudant als pirates. L’obra està escrita amb un estil àgil, amb una bona barreja d’humor i de fantasia.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-3628-9

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1494
  • Tamaño: 767KB
  • Descargas: 1042

Búsquedas realizadas:
EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES epub, descargar EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES pdf completo, EL PETIT DRAC COCO I ELS PIRATES Ingo Siegner pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ