EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG | Ingo Siegner

Descargar EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG de Ingo Siegner en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Ingo Siegner y pertenece a la categoría de Narrativa de 6 a 8 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG

Per a Coco , el petit drac , no hi ha feina petita . En aquesta ocasió salva un país sencer que cap dins d’una ampolla , amb l’ajuda de Matilde , la seva amiga la porc espí . Quan els dos amics estan d’excursió pel bosc recollint bolets , com acostumen fer en arribar la tardor , troben una cabra que està intentant obrir un atuell i que se’ls presenta com el mag Sambuco , amo del País de l’Ampolla . Igual que en altres aventures , els dos protagonistes estan disposats a ajudar a qui ho necessiti encara que hagin d’assumir greus perills . El conte està ben escrit , amb un estil àgil i expressiu . Els personatges són tendres i amables , decidits sempre a col•laborar i defensar les causes justes . Les il•lustracions , del mateix autor , molt expressives i sincronitzades , reforcen la comprensió del text pel públic infantil .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-3352-3

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1399
  • Tamaño: 1017KB
  • Descargas: 885

Búsquedas realizadas:
EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG epub, descargar EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG pdf completo, EL PETIT DRAC COCO I EL GRAN MAG Ingo Siegner pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ