EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI | Ingo Siegner

Descargar EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI de Ingo Siegner en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Ingo Siegner y pertenece a la categoría de Narrativa de 6 a 8 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI

El petit drac Coco viu amb la seva família en una illa tropical , en el fantàstic cel nocturn brillen milers d’estrelles. Una nit, mentre contempla una pluja de meteorits al costat dels seus amics , la porc espí Matilda i Oscar , el drac devorador , observen que una de les estrelles és en realitat una petita nau espacial que es dirigeix directament cap a ells . Després de l’ensurt inicial , descobreixen que de l’avariada màquina surt un nen extraterrestre , molt simpàtic malgrat el seu estrany aspecte i de la seva escassa perícia com a pilot . Aviat es fan amics i , un cop reparada la nau , els convida a un viatge espacial , on viuen una emocionant aventura , enfrontant-se a uns robots que s’han tornat perillosos a causa d’una alteració en el seu programa . L’episodi narra una història ben concebuda i escrita amb un estil que destaca tant per la seva senzillesa com per la seva cuidada elaboració formal . Les il • lustracions , realitzades també per l’autor del text , són de notable qualitat i molt oportunes en la seva manera de donar suport gràfic al contingut de la història .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-4569-4

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección: El Petit Drac Coco

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1801
  • Tamaño: 958KB
  • Descargas: 834

Búsquedas realizadas:
EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI epub, descargar EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI pdf completo, EL PETIT DRAC COCO A L'ESPAI Ingo Siegner pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ