EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA | Ingo Siegner

Descargar EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA de Ingo Siegner en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Ingo Siegner y pertenece a la categoría de Narrativa de 6 a 8 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA

Tots els dracs de l’illa estan passant una entretinguda jornada de pesca i el petit Coco segueix entestat a trobar tresors perduts, en aquesta ocasió s’interessa per la llegendària Atlàntida que espera poder trobar al fons del mar. Al costat dels seus amics, Óscar i Matilde, surt en la seva recerca, muntat en una estranya nau espacial capaç de submergir-se per les profunditats dels mars. L’obra narra una història ben construïda amb grans dosis de fantasia, escrita amb estil senzill i cuidat, i amb uns personatges amables. Les il•lustracions, de gran qualitat, estan realitzades pel mateix autor del text.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 6 a 8 años

ISBN: 978-84-246-4267-9

Páginas: 72

Encuadernación: Cartoné

Colección: El Petit Drac Coco

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1752
  • Tamaño: 858KB
  • Descargas: 598

Búsquedas realizadas:
EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA de Ingo Siegner en pdf gratis, EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA epub, descargar EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA pdf completo, EL PETIT DRAC COCO A L'ATLÀNTIDA Ingo Siegner pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ