EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES | David Almond

Descargar EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES de David Almond en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a David Almond y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES

El protagonista d’aquesta història és un nen orfe que viu amb el seu oncle Ernie i la seva dona, la tieta Annie. La seva vida tranquil·la i ordenada, en una població costanera anglesa, es veu radicalment transformada quan les drassanes que donen feina a la majoria dels seus habitants tanquen i l’oncle Ernie queda sense feina. Decidit a superar aquesta situació, munta una petita fàbrica de conserves i obliga Stan a treballar amb ell durant tot el dia. El creixent èxit de la seva fàbrica el porta a incrementar la producció i forçarà Stan a prescindir de l’escola i dels jocs propis de la seva edat. Fart de ser explotat, Stan s’escapa de casa i s’ocupa d’ajudar a un firaire en una atracció dedicada a la pesca d’aneguets de plàstic. Amb ell i la seva filla, una nena d’edat semblant a la seva, Stan coneix el món de les fires ambulants, més animat que la fàbrica del seu oncle, qui acaba de perdre el seu negoci i ha estat desnonat del seu habitatge per raons que no queden molt clares. Al recinte de la fira, Stan coneix un singular personatge amb una habilitat que consisteix a banyar-se en una piscina plena de piranyes sense patir cap dany. Stan acaba compartint el seu temps entre la pesca d’ànecs i els banys a l’estany d’aquests agressius peixos que al seu costat es tornen mansos i fins i tot acull els seus oncles, que no tenen on viure. L’autor reflecteix en el personatge central la solitud dels nens indefensos davant la falta d’afecte dels seus cuidadors. El desenllaç resulta esperançador però tant la concepció estructural de la trama com el seu desenvolupament resulten una mica ombrívols, en funció del propòsit alliçonador que guarden. La influència d’elements extraliteraris, impregna l’obra d’un caràcter reflexiu i fins i tot filosòfic, que resulta inadequat per a la mentalitat del públic al qual va dirigida encara que conclogui amb la nota amable d’afirmar que Stan i els seus amics mereixen tenir motius per estar contents perquè són bons i honrats. L’ambientació i els personatges tendeixen a presentar trets extravagants però l’estil en canvi és de fàcil lectura.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-8343-400-0

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Humor. Superación de las dificultades

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1548
  • Tamaño: 1024KB
  • Descargas: 704

Búsquedas realizadas:
EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES de David Almond en pdf gratis, EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES epub, descargar EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES pdf completo, EL NOI QUE NEDAVA AMB LES PIRANYES David Almond pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ