EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA | Roberto Santiago

Descargar EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA de Roberto Santiago en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Roberto Santiago y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA

Els Futbolíssims són els membres del club infantil de futbol Soto Alt, un equip que pertany a la serra madrilenya. Durant el curs escolar participen a la Lliga Intercentres però en aquest episodi, segon dels dedicats per l’autor a narrar les seves activitats, jugaran per primera vegada en un torneig internacional que es disputarà a Benidorm. L’acció se centra en el desenvolupament de la competició on participen equips de diversos països, tots ells molt més veterans i dotats de millors mitjans tècnics que el Soto Alt. Pakete, el jugador que actua com a narrador i protagonista, compta amb detall els problemes que des del començament afecten al seu equip. Primer s’extravien els equipatges a l’hotel i han de sortir a jugar vestits de forma inadequada i després comencen a succeir una sèrie de fets estranys, el més sorprenent dels quals és que guanyen dos partits successius sense marcar un sol gol, degut en ambdós casos a què l’equip contrari se’ls fica a si mateix. La trama combina la crònica de partits i jugades amb elements d’intriga policíaca referits al fet que els Futbolíssims sospiten que algú està entestat a arreglar el joc perquè el Soto Alt resulti el vencedor del torneig, per algun motiu que ells ignoren, i malgrat les seves escasses probabilitats reals de guanyar. Aquesta combinació argumental, exposada amb estil senzill i correcte però sense especials pretensions literàries, aconsegueix mantenir l’interès del lector fins al desenllaç. No obstant això, el final queda una mica en suspens perquè no s’aclareix qui guanyarà el torneig fins al següent episodi de la mateixa sèrie a què aquest pertany.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3409-5

Páginas: 288

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Deportes. Intriga

Valores: Amistad

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1747
  • Tamaño: 669KB
  • Descargas: 942

Búsquedas realizadas:
EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA de Roberto Santiago en pdf gratis, EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA epub, descargar EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA pdf completo, EL MISTERI DELS SET GOLS EN PRÒPIA PORTA Roberto Santiago pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ