EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA | Roberto Santiago

Descargar EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA de Roberto Santiago en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Roberto Santiago y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA

El tercer episodi de la sèrie Els Futbolíssims, protagonitzada per Pakete, un nen d’onze anys que juga a l’equip de futbol infantil del seu col·legi, El Soto Alt, narra la difícil situació a què s’enfronta aquest en començar un nou curs. L’arribada de nous alumnes exigeix fer una selecció per incloure com a jugadors a aquells que ho desitgin. A més, l’obertura d’un nou col·legi, a prop del Soto Alt, dotat amb més i millors instal·lacions esportives, suposa el risc que la Lliga Intercentres, que només admet un club per municipi, els exclogui a favor del que pertany al nou i potent centre. Entre els nous alumnes hi figura un noi acabat d’arribar de la Xina que és un porter infal·lible, el que pot ser una ajuda però la seva família ha estat mal rebuda al poble i és possible que no s’instal·lin definitivament en ell. Totes aquestes complicacions formen un entramat argumental que gira entorn al futbol però no se centra en el desenvolupament dels partits tant com altres episodis de la mateixa sèrie, sinó en una problemàtica de caràcter més humà que resulta interessant i està ben tractada. Els abundants trets d’humor, l’estil col·loquial i la forma senzilla de perfilar situacions i personatges apropa la trama de manera molt eficaç als interessos i capacitat de comprensió del públic al qual l’autor es dirigeix.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3418-7

Páginas: 312

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Deportes

Valores: Compañerismo. Deportividad

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1680
  • Tamaño: 797KB
  • Descargas: 718

Búsquedas realizadas:
EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA de Roberto Santiago en pdf gratis, EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA epub, descargar EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA pdf completo, EL MISTERI DEL PORTER FANTASMA Roberto Santiago pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ