EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT | Roberto Santiago

Descargar EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT de Roberto Santiago en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Roberto Santiago y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT

La sisena aventura de la sèrie narrativa titulada «Els futbolíssims», està ambientada en un castell d’Escòcia, on es celebrarà el Torneig Internacional dels Sis Clans. Els nois del col·legi Soto Alt representen Espanya en la competició, que tradicionalment s’adjudica un equip escocès. L’acció descriu el desenvolupament de les proves que Pakete, el protagonista i els seus companys d’equip aconsegueixen superar amb habilitat i enginy malgrat que algunes es refereixen a pràctiques esportives en les que mai abans s’havien exercitat. Les rivalitats sorgides entre diferents famílies escoceses i els problemes econòmics dels amos del castell, interfereixen en el curs dels esdeveniments i afegeixen elements d’intriga a la trama. L’arribada per sorpresa dels pares de Pakete en una flamant autocaravana i un idil·li sorgit de manera inesperada s’afegeixen a aquestes circumstàncies per convertir el Torneig en alguna cosa molt més complexa, i divertida també, que un simple campionat infantil. Al final tot acaba de forma satisfactòria i encara que els escocesos tornen a guanyar per mitjans discutibles, el resultat no afecta els futbolíssims, que juguen perquè els agrada i no pels gols que pugin al marcador. La combinació de text, il·lustracions i vinyetes integrades en el desenvolupament argumental resulta encertada pel seu atractiu visual i atraurà fàcilment l’atenció dels lectors.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-3772-0

Páginas: 320

Encuadernación: Rústica

Colección: Els Futbolíssims

Idioma: Catalán

Temas: Deportes. Educación física

Valores: Compañerismo

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1796
  • Tamaño: 672KB
  • Descargas: 894

Búsquedas realizadas:
EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT de Roberto Santiago en pdf gratis, EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT epub, descargar EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT pdf completo, EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT Roberto Santiago pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ