EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES | Núria Pradas

Descargar EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES de Núria Pradas en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Núria Pradas y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES

Novel·la detectivesca i de misteri que es desenvolupa en l’ambient urbà d’una gran ciutat, i gira al voltant de la desaparició del jove Marc quan tornava del seu treball. Després d’un mes de recerca per la policia sense obtenir resultats, la seva nòvia Elena convenç el germà petit de Marc per investigar pel seu compte. L’ajuda de Delia, una noia que s’està preparant per ser escriptora, serà decisiva en l’aclariment del cas. Des de la trama principal, que se situa en l’estiu de l’any dos mil, es produeix un salt al passat de més de trenta anys, en els que s’apunten successos misteriosos relacionats amb una sèrie de desaparicions, que afegeixen al present connotacions criminals. Un casalot abandonat als afores, d’aspecte tètric i sinistre, és l’escenari d’una història que combina misteri, raptes amb fins macabres i actuacions detectivesques perilloses per part dels tres nois, on el perfil de Delia s’ajusta al típic detectiu aficionat. Observadora, intel·ligent i decidida, és el personatge més perfilat, ja que la resta tot just queden esbossats. És una lectura entretinguda, amb una premissa interessant, en la qual es troba a faltar una mica més d’elaboració i profunditat en la resolució del misteri, que es conclou de forma una mica abrupta.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-8343-002-6

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección: Grans Lectors

Idioma: Catalán

Temas: Intriga

Valores: Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1590
  • Tamaño: 606KB
  • Descargas: 590

Búsquedas realizadas:
EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES de Núria Pradas en pdf gratis, EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES epub, descargar EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES pdf completo, EL MISTERI DEL CARRER DE LES GLICINES Núria Pradas pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ