EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS | Veronica Cossanteli

Descargar EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS de Veronica Cossanteli en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Veronica Cossanteli y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS

Aquesta història està basada en el llibre El meravellós país dels Snergs d’E. A. Wyke-Smith. L’autora ha volgut conservar part de la trama d’aquesta obra que tant va agradar a J. R. R. Tolkien i en la qual al parer es va basar per crear El hobbit. Tot comença a Badia Assolellada, on fa poc han arribat nous orfes: Pip i Flora. Tots dos procedeixen d’un tràgic passat, amb pares que no van saber estimar-los. A l’orfenat no acaben d’adaptar-se, especialment per les normes de la senyoreta Watkyns, que consideren absurdes. De tant en tant el snerg Gorbo va a visitar-los i serà aquest en la seva badada el que deixi obert l Únic Teix, portal pel qual poden passar al món dels Snergs des del món dels humans. Pip i Flora saltaran al portal fugint d’una dona que tracta de segrestar Flora amb el seu «fill», un ogre que menja nens. Un cop al món dels Snergs Pip i Flora viuran i coneixeran un món molt diferent al que coneixen.La trama és divertida, plena d’històries que va coneixent el lector a mesura que avança l’obra. Els personatges que apareixen estan ben descrits, posseeixen a més un retrat psicològic profund que permetrà conèixer als més petits la profunditat de l’ésser humà (i dels éssers fantàstics). Empra un vocabulari senzill, comprensible per a l’edat recomanada. Les descripcions, així com els diàlegs permeten entendre a la perfecció les aventures que van vivint aquests dos nens. L’obra, a més, ensenya valors com l’amistat, la família, la importància de no jutjar els altres, etc. Recomanable per a aquells nens que els agraden les aventures fantàstiques amb un toc de misteri, que s’anirà desvetllant a mesura que passin les pàgines.
Silvia Almela

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA
Año de edición: 2021
Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-246-6954-6
Páginas: 360

Encuadernación: Rústica

Colección:
Idioma: Inglés

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1584
  • Tamaño: 1003KB
  • Descargas: 1009

Búsquedas realizadas:
EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS de Veronica Cossanteli en pdf gratis, EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS epub, descargar EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS pdf completo, EL MERAVELLÓS PAÍS DELS SNERGS Veronica Cossanteli pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ