EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE | Dorothy Emily Stevenson

Descargar EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE de Dorothy Emily Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Dorothy Emily Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa contemporánea. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE

L’acció té lloc en 1930 en un poble anglès anomenat Silverstream on viu la senyoreta Buncle, una soltera que, acompanyada de la seva criada, es dedica a vendre gallines. Davant la seva precària situació econòmica es llança a escriure una novel·la sota un pseudònim que tracta sobre els seus propis veïns a qui reflecteix amb exactitud, camuflats amb altres noms. La seva publicació origina gran enrenou i els habitants de Silverstream, indignats, indaguen sobre la seva autoria i sospiten d’una altra persona, el que dóna lloc a nombrosos embolics. Davant l’èxit obtingut la Senyoreta Buncle treu a la llum un segon llibre que ve de la mà d’un agradable final.L’autora desenvolupa hàbilment una enginyosa i divertida trama escrita amb bon estil literari. El seu argument ofereix romanticisme, certa tensió i intriga i el retrat del típic ambient d’una població rural anglesa de l’època en què el millor són els seus personatges magníficament configurats, una mica excèntrics, amb els seus costums i manies alhora que entranyables. Un llenguatge elegant, encertades descripcions i abundants seqüències d’un humor molt anglès completen l’entramat narratiu. Un llibre entretingut i deliciós que fa somriure.Dorothy Emily Stevenson (Edimburg, 1892 – Moffat, 1973) és una prolífica escriptora anglesa.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: VIENA EDICIONES

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-8330-860-8

Páginas: 368

Encuadernación: Rústica

Colección: El Cercle De Viena

Idioma: Catalán

Temas: Realismo. Romántica

Valores: Humor. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1581
  • Tamaño: 844KB
  • Descargas: 807

Búsquedas realizadas:
EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE de Dorothy Emily Stevenson en pdf gratis, EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE epub, descargar EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE pdf completo, EL LLIBRE DE LA SENYORETA BUNCLE Dorothy Emily Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ