EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA | Geronimo Stilton

Descargar EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA de Geronimo Stilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Geronimo Stilton y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA

Cansat després d’un dia de treball al diari que dirigeix, el protagonista i narrador d’aquesta novel•la infantil es disposa a descansar al costat d’un bon foc i a paladejar unes riques galetes. En aquest moment, de les flames, sorgeix un Au Fènix que li comunica que Floridiana, la reina de Fantasia, necessita de la seva ajuda i li ha enviat perquè el porti fins a ella. Així comença aquesta gran aventura on Gerónimo, Cavaller sense Manxa i sense Por, ha de complir set encàrrecs a petició de la seva estimada sobirana. A mesura que porta a bon port aquestes perilloses missions, el cavaller sospita que alguna cosa estranya passa al castell de vidre de Floridiana qui mai el rep sinó que empra intermediaris per indicar el que ha de fer en cada nova petició. Un cop acabats amb èxit tots aquests treballs, descobreix que ha estat enganyat per Neridiana, germana bessona de la reina, que li ha utilitzat per encisar aquesta i usurpar els seus dominis. Salvar Floridiana serà l’última missió i el final d’aquest extens i emocionant relat, el millor elaborat fins ara de tota la sèrie a la qual pertany. L’extraordinari desplegament d’imaginació que sustenta la trama, la varietat de personatges i llocs, el ritme trepidant de l’acció i la qualitat de l’estil, impregnat d’humor i de enginyós jocs de paraules formen un conjunt d’alt nivell literari. La seva lectura, interessant, amena, tanca un contingut de valors entre els quals destaquen el valor, la lleialtat i l’amistat. L’excel•lència d’una presentació editorial de luxe s’estén tant als jocs tipogràfics que subratllen paraules i frases destacables en el text com a les nombroses il•lustracions, notables pel seu nivell artístic.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-9057-373-0

Páginas: 720

Encuadernación: Cartoné

Colección: Geronimo Stilton

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Fantasía

Valores: Imaginación. Valentía

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1373
  • Tamaño: 1044KB
  • Descargas: 781

Búsquedas realizadas:
EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA de Geronimo Stilton en pdf gratis, EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA epub, descargar EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA pdf completo, EL GRAN LLIBRE DEL REGNE DE LA FANTASIA Geronimo Stilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ