EL CAVALLER DEL LLEÓ | Chrétien De Troyes

Descargar EL CAVALLER DEL LLEÓ de Chrétien De Troyes en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL CAVALLER DEL LLEÓ en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Chrétien De Troyes y pertenece a la categoría de Narrativa clásica. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL CAVALLER DEL LLEÓ

Ivain o el cavaller del Lleó és una novel•la d’amor i aventures cavalleresques (roman courtois), escrita en francès al segle XII. S’hi explica la història d’un cavaller de la cort del rei Artús que, després d’alguns llancis d’honor, es casa amb una noble dama. Més tard ha de recuperar l’amor de la seva dona, per haver faltat a la promesa que va fer de tornar en el termini d’un any de vida errant emprada en proeses cavalleresques. Chrétien de Troyes va desenvolupar la seva activitat literària entre 1160 i 1190. L’obra, escrita originàriament en vers, pertany al cicle bretó, que desenvolupa temes del rei Artur i de la seva cort. Ivain té per company a un lleó que el segueix mansament, i socorre les donzelles o mata gegants en un món encantat i irreal, habitat per reines, cavallers errants i paladins enamorats, que es mouen per un imperatiu d’amor, lleialtat i cortesia. Els herois de Chrétien de Troyes, considerat com el pare de la novel•la de cavalleries, posseeixen els sentiments de les corts dels trobadors i només conquisten les seves dames per mitjà de les justes i aventures d’honor cavalleresc. La novel•la resulta interessant per conèixer un gènere narratiu de tal importància. El tema principal del llibre és l’amor cortès, la cortesia com a ideal i regla de comportament, en un marc ambiental mundà, refinat i aristocràtic.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: QUADERNS CREMA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa clásica

ISBN: 978-84-7727-548-0

Páginas: 168

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1228
  • Tamaño: 762KB
  • Descargas: 772

Búsquedas realizadas:
EL CAVALLER DEL LLEÓ de Chrétien De Troyes en pdf gratis, EL CAVALLER DEL LLEÓ epub, descargar EL CAVALLER DEL LLEÓ pdf completo, EL CAVALLER DEL LLEÓ Chrétien De Troyes pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ