EL BOSC QUE PARLA | Geronimo Stilton

Descargar EL BOSC QUE PARLA de Geronimo Stilton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar EL BOSC QUE PARLA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Geronimo Stilton y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de EL BOSC QUE PARLA

Tercer volum de la sèrie Cròniques del Regne de la Fantasia, on continua el relat de les aventures del jove elf Audaç, sobrenomenat «Ombrívol» per l’expressió del seu rostre, en la seva lluita per lliurar aquest Regne de l’amenaça de la malvada reina de les bruixes. Amb ajuda dels seus companys, Spika, Robinia, Pavesa i Régulus, es llança cap a una llarga, perillosa i esforçada marxa cap al país dels orcs, on, a punt de morir, aconsegueix domesticar un ferotge drac que es convertirà en un eficaç col·laborador. L’obra, continuació del títol anterior, conserva el mateix caràcter de relat èpic, on l’heroi i els seus lleials no vacil·len en afrontar els majors perills per dur a terme una missió que saben noble i justa. L’acció es desenvolupa amb mesurat dinamisme, combinant en les seves seqüències decisió i reflexió en la manera d’actuar dels personatges centrals. Resulta molt imaginativa la descripció de paisatges la bellesa natural dels quals es veu enfosquida per encanteris malignes, disposats a destruir a qui s’atreveixi a internar-se en el seu terreny. La trama manté una constant tensió dramàtica que atreu l’atenció del lector a base de la interminable lluita entre el bé i el mal, descrita amb notable habilitat narrativa i abundància de recursos novel·lístics, tant tècnics com d’expressió formal. Ben escrita, interessant i entretinguda, la novel·la ressalta per als petits lectors de forma atractiva el valor de l’amistat, la generositat i el sentit de responsabilitat.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9932-514-9

Páginas: 352

Encuadernación: Cartoné

Colección: Geronimo Stilton

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Generosidad. Responsabilidad. Valorar lo que se tiene

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1305
  • Tamaño: 674KB
  • Descargas: 1039

Búsquedas realizadas:
EL BOSC QUE PARLA de Geronimo Stilton en pdf gratis, EL BOSC QUE PARLA epub, descargar EL BOSC QUE PARLA pdf completo, EL BOSC QUE PARLA Geronimo Stilton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ