DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? | Rachel Renée Russell

Descargar DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? de Rachel Renée Russell en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rachel Renée Russell y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE?

La professora de llengua de Nikki decideix orientar el treball escolar dels seus alumnes cap a l’estudi dels contes de fades tradicionals el coneixement dels quals va caient en l’oblit. Nikki està una mica desorientada, sense saber com enfocar la seva redacció sobre el tema quan, durant la classe de gimnàstica rep un malintencionat cop de pilota de la seva enemiga MacKenzie, que li dóna en plena cara i li produeix un desmai. Mentre roman inconscient, en la seva ment es barregen diferents històries i personatges del Regne de fantasia en què Nikki encarna la figura d’una nova Alícia al País de les Meravelles. Al costat d’ella, les seves dues millors amigues representen el paper de la Caputxeta i Rínxols d’Or respectivament i Brandon, el seu company de classe cap al que sent una especial atracció, ocupa el lloc del Príncep Blau. L’autora aconsegueix, a força de combinar text narratiu amb il·lustracions molt ben realitzades, integrar en una sola aventura diversos contes clàssics amb la inevitable presència de Brianna, germana menor de Nikki que apareix com Bruixa Bona del Nord que transforma la antipàtica MacKenzie en granota . Original en el seu plantejament i divertit en el seu imaginatiu desenvolupament, aquest episodi de la sèrie titulada «Diari de Nikki» és un dels més ben aconseguits entre els vuit publicats fins ara. La relació entre la protagonista i la seva germana petita, tot i que comença malament, acaba amb una prometedora esperança d’entesa i afecte mutus i d’altra banda l’oportuna reivindicació dels contes clàssics queda resolta de forma enginyosa.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9057-470-6

Páginas: 304

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Comunicación y representación. Convivencia y relaciones sociales. Cuentos

Valores: Cariño. Compañerismo. Esperanza

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1478
  • Tamaño: 748KB
  • Descargas: 783

Búsquedas realizadas:
DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? de Rachel Renée Russell en pdf gratis, DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? epub, descargar DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? pdf completo, DIARI D'UNA PENJADA. 8: FELIÇOS PER SEMPRE? Rachel Renée Russell pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ