DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS | Rachel Renée Russell

Descargar DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS de Rachel Renée Russell en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rachel Renée Russell y pertenece a la categoría de De 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS

Quarta entrega dels diaris de Nikki, adolescent nord-americana de catorze anys, que narra els successos ocorreguts al llarg de tot un mes de desembre. Les anotacions, molt extenses i minucioses, se centren en les dificultats de la protagonista per controlar la seva germana petita, nena tan adorable com entremaliada, i en els seus esforços per ajudar Brandon, un company de curs pel qual se sent atreta. Els problemes econòmics del noi van a obligar la seva família a traslladar-se a una altra ciutat, el que Nikki tracta desesperadament d’evitar. Per aconseguir els diners que Brandon necessita, se li ocorre participar, formant equip amb les seves millors amigues, Chloe i Zoey, en un concurs escolar de patinatge sobre gel que ofereix un premi en metàl·lic bastant alt. El problema és que la Nikki no patina molt bé, a l’inrevés que el seu rival, una alumna de la seva mateixa de classe anomenada MacKenzie, obstinada a guanyar la prova a qualsevol preu. L’obra reflecteix en un text que es completa amb vinyetes gràfiques, les dificultats quotidianes de la protagonista, explicades en primera persona per ella mateixa, i els seus esforços per superar-les. Bon caràcter, un entorn familiar estable, una voluntat ferma i perseverant i sentit de l’humor, són els seus recursos per fer front a qualsevol obstacle. L’autora posa de manifest, a través d’una acció àgil i estil senzill, sense pretensions literàries, que aquestes qualitats són, a la llarga, més valuoses que la bellesa, els diners o la popularitat.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2012

Materia: De 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9932-898-0

Páginas: 368

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari D’una Penjada

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Humor

Valores: Amistad. Perseverancia

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1265
  • Tamaño: 875KB
  • Descargas: 1032

Búsquedas realizadas:
DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS de Rachel Renée Russell en pdf gratis, DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS epub, descargar DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS pdf completo, DIARI D'UNA PENJADA. 4: SMR SOBRE PATINS Rachel Renée Russell pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ