DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP | Rachel Renée Russell

Descargar DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP de Rachel Renée Russell en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rachel Renée Russell y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP

Tercer llibre del diari on la protagonista anota i comenta les incidències quotidianes de la seva vida a l’escola i en família, amb els seus pares i la seva germana, una nena petita però molt activa i segura de si mateixa. Les entrades es prolonguen durant un mes de novembre en què la Nikki narra els seus continus problemes amb una companya de classe, guapa, rica i prepotent que la menysprea perquè el seu pare és el fumigador d’insectes del col·legi, ella estudia en aquest centre d’elit gràcies a una beca i el seu vestuari no és de marca. També escriu sobre un noi que li cau especialment bé i sobre el seu rebuig, típicament adolescent, cap a certs costums dels seus pares amb els quals està ressentida perquè sempre justifiquen la seva germana quan la molesta. L’autora, mare de dues filles, demostra conèixer per experiència la psicologia de les nenes que estan deixant de ser-ho, el seu desconcert sobre com comportar-se en aquesta nova etapa de la seva vida i els seus desitjos de demostrar que comencen a ser grans i mereixen ser tractades en conseqüència. La trama és senzilla i el tractament argumental es redueix a petites grans tragèdies que es resolen de manera realista i estan tractades amb força sentit de l’humor. L’ambientació i els personatges són convencionals, aplicables a qualsevol país occidental, tot i que en origen el text tingui procedència nord-americana. L’estil és senzill i la redacció, correcta. La presentació editorial resulta molt adequada, igual que les il·lustracions, a manera de vinyetes les imatges de les quals tendeixen a accentuar la intenció humorística de la narració. El contingut, encara que superficial, gurda alguns missatges educatius a tenir en compte, referits a que Nikki comprèn que no ha d’avergonyir-se del treball del seu pare ni amagar que estudia amb beca per por a perdre a les seves amigues si aquestes s’assabenten. També el desenllaç assenyala que el sentir-se fracassada i inferior a altres companyes li impedeix descobrir, manifestar i potenciar les seves pròpies aptituds i qualitats, el que augmenta la sensació de fracàs.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9932-650-4

Páginas: 320

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari D’una Penjada

Idioma: Catalán

Temas: Adolescencia. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Autoestima. Humor. Superación de las dificultades. Valorar lo que se tiene

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1548
  • Tamaño: 602KB
  • Descargas: 695

Búsquedas realizadas:
DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP de Rachel Renée Russell en pdf gratis, DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP epub, descargar DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP pdf completo, DIARI D'UNA PENJADA. 3: KFT! HA NASCUT UNA FRIQUI DEL POP Rachel Renée Russell pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ