DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA | Rachel Renée Russell

Descargar DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA de Rachel Renée Russell en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Rachel Renée Russell y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA

Aquest segon diari de la Nikki Maxwele, datat en un mes d’octubre, entre els dies 11 i 31 es centra en dues festes que se succeeixen en molt poc temps. El dia 19 la seva companya de classe i arxienemiga, Mackenzie Hollister, la noia més elegant i atractiva del curs, la convida a la seva celebració d’aniversari i el 31 ha d’organitzar el ball de Halloween del col·legi, superant els esforços de Mackenzie per fer-ho fracassar i deixar-la en ridícul. L’obra, com la primera de la sèrie, reflecteix amb realisme humorístic la problemàtica d’una adolescent actual poc interessada en el seu aspecte físic però que sense estar greument afectada per la «edat del pavo» no deixa de tenir una personalitat típica d’aquesta etapa i d’estar enamorada d’un altre noi de la seva classe. Les peripècies diàries, escolars, familiars i amoroses estan narrades en els termes concisos i intimistes propis de la redacció d’un diari. Les abundants il·lustracions amb què l’autora completa la part escrita són un encertat complement expressiu d’aquesta. El conjunt tot i que no destaca per les seves qualitats literàries és entretingut i simpàtic i ofereix a les lectores de la mateixa edat de Nikki algun exemple encertat del que s’ha de fer i el que no és apropiat en moments difícils.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9932-351-0

Páginas: 280

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Adolescencia. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1380
  • Tamaño: 1012KB
  • Descargas: 649

Búsquedas realizadas:
DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA de Rachel Renée Russell en pdf gratis, DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA epub, descargar DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA pdf completo, DIARI D'UNA PENJADA. 2: QUAN NO ETS LA REINA DE LA FESTA Rachel Renée Russell pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ