DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL

En aquest novè episodi dels seus diaris, Greg narra el començament de les seves vacances escolars d’estiu, al mes de juny. La seva mare, després de fullejar un exemplar de la revista «Gaudir en Família» decideix seguir una de les propostes contingudes en ella. Es tractaria de fer un viatge per carretera a bord del monovolum familiar, pares i fills junts, amb parades successives en llocs d’oci. En les seves anotacions diàries, Greg posa de manifest que els plans moltes vegades no surten segons el programat, per diferents motius imprevisibles. Les dificultats poden abastar des de l’avaria del sostre solar del cotxe a la pèrdua, en un parc aquàtic, de la clau de la taquilla on estaven guardats els telèfons, els diners i les targetes de crèdit dels seus pares. Entre tots dos successos ocorren altres menys greus encara més pintorescos, com ara que el germà petit guanyi un concurs el premi del qual és un garrí viu. Totes aquestes aventures, contades i il·lustrades en to humorístic per l’autor, resulten divertides i versemblants, tot i que certs detalls estiguin clarament sobredimensionats per produir més efecte còmic. L’estil reprodueix la forma d’expressar-se pròpia d’un nen en uns termes poc literaris i un tant vulgars en ocasions, encara que sense sobrepassar certs límits. L’ambient en què transcorre el relat és d’una resignada acceptació, per part de tota la família, dels contratemps que s’esdevenen, sense que es produeixin discussions ni baralles greus entre els seus membres.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9057-866-7

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari Del Greg

Idioma: Catalán

Temas: Humor

Valores: Humor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1682
  • Tamaño: 750KB
  • Descargas: 1029

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL epub, descargar DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL pdf completo, DIARI DEL GREG. 9: RUTA INFERNAL Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ