DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA

La celebració a l’escola d’un ball amb motiu de la festa de Sant Valentí es converteix en el tema central del setè dels diaris en què el protagonista anota les incidències de la seva vida quotidiana. Arribat ja a l’ensenyament secundari, les relacions amb les companyes ocupen un lloc més destacat que les baralles amb els germans o les discussions amb els seus pares. En Greg es veu en dificultats a l’hora de trobar parella per a la festa, vestir adequadament i gaudir-ne, per la seva inexperiència en aquesta mena de situacions. L’obra reflecteix també l’ambient escolar d’uns alumnes que han deixat de ser nens per entrar en la problemàtica de la preadolescència, amb les seves bromes pesades, desconcerts, brutícia i desordre permanent, sense oblidar la creixent necessitat de diners i l’escassetat de recursos. Escrit en el mateix to humorístic dels episodis anteriors, en aquest apareix, de la mateixa manera, el tractament irònic de costums i maneres de pensar de la societat nord-americana actual, que arriba a la caricatura esperpèntica en algun moment. No obstant això, el clima familiar que transmeten els comentaris del protagonista és més tranquil i equilibrat que en ocasions anteriors. Fins i tot l’actitud dels pares davant l’arribada de l’oncle Gary, un mandrós consumat que s’instal·la a viure a casa del seu germà, sense que la seva cunyada protesti, és d’una paciència exemplar. L’obra resulta entretinguda, no recorre a excessos d’acidesa, i està correctament escrita, encara que sense pretensions literàries.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-15853-22-0

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari Del Greg

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Humor

Valores: Ilusión

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1624
  • Tamaño: 818KB
  • Descargas: 973

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA epub, descargar DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA pdf completo, DIARI DEL GREG 7 EL TERCER EN DISCÒRDIA Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ