DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT

Cinquena obra de les aventures d’un noi nord-americà intel·ligent i emprenedor però que no destaca especialment per cap qualitat. Les anècdotes relacionades amb la seva vida quotidiana, a casa, a l’escola i amb amics i parents formen un entramat argumental senzill que reflecteix el caràcter del protagonista com una barreja d’ingenuïtat i de càlcul que resulta d’un realisme convincent. L’autor reflecteix en to de caricatura irònica algunes peculiaritats del sistema educatiu nord-americà i alguns detalls de la vida d’una família tipus de la classe mitjana, amb intenció de produir efectes còmics. El traçat dels personatges tendeix a l’exageració còmica i el mateix passa amb les situacions però sense produir efectes ingrats o estridents. L’autor tracta a Greg com una figura contraposada a qualsevol model de triomfador o d’exemple de conducta, per transmetre la idea que la majoria dels nois normals cometen encerts i errors, en la mateixa proporció que ell. Escrita amb estil senzill, l’obra, com totes les de la sèrie a la qual pertany, no arriba a un nivell literari destacable ni té un contingut educatiu que guardi valors especialment positius. El seu únic propòsit és entretenir, amb una història que resulti pròxima als lectors i amb unes il·lustracions tipus vinyeta que subratllen la intencionalitat còmica del text.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9932-324-4

Páginas: 224

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Humor

Valores: Amistad

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1439
  • Tamaño: 929KB
  • Descargas: 648

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT epub, descargar DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT pdf completo, DIARI DEL GREG 5 LA CRUA REALITAT Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ