DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA!

L’episodi número quatre de la sèrie de novel·les que narren les aventures d’un nen durant les vacances escolars d’estiu. La seva mare intenta que dediqui a la lectura part del temps que passa entretingut amb els videojocs. El seu pare li regala un gos alhora que el seu millor amic el convida a passar una setmana a la platja i alguns familiars li envien diners pel seu aniversari. No obstant això, no n’hi ha prou perquè les coses li surtin al seu gust, segons explica en el seu diari. Les anotacions es lamenten de la mala sort, de la incomprensió dels seus pares o les malifetes dels amics. L’autor traça una paròdia humorística dels supòsits atractius dels períodes en què no cal anar a l’escola, centrada en la manera tan diferent que tenen els nens i els adults del que és passar-ho bé. Greg és un noi intel·ligent i actiu, però té un caràcter molt peculiar, rebel i crític, i una manera una mica atípica d’interpretar la realitat. El seu desacord amb el món que l’envolta, el condueix a situacions que, contades des d’una perspectiva surrealista, resulten divertides i fins i tot una mica extravagants. Les seves peripècies i els malentesos en les relacions amb els seus pares no produeixen efecte d’amargor sinó de realisme una mica exagerat per provocar efectes còmics. El mateix passa amb les maniobres del protagonista per sortir-se amb la seva, a costa de dir alguna mentida o disfressar astutament la veritat. L’obra, elaborada sense aspiracions literàries, no té una altra intenció que entretenir, i el seu contingut queda al marge de continguts educatius o exemplaritzants.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2010

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9932-172-1

Páginas: 224

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Humor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1214
  • Tamaño: 714KB
  • Descargas: 757

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! epub, descargar DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! pdf completo, DIARI DEL GREG. 4: QUINA CALDA! Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ