DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA!

Tercer llibre dels diaris d’un nen nord-americà que sobreviu entre un germà gran adolescent i un menor que encara porta xumet. El seu físic poc lluït, les seves nul·les capacitats esportives, el baix nivell de les seves qualificacions escolars i una certa tendència a la mala sort el fan ser objecte de burla entre els seus companys de classe i provocar desconfiança en l’àmbit familiar. L’autor tracta amb tendresa i humor la figura del protagonista, tot el contrari d’un superheroi però, a la seva manera, intel·ligent, observador i reflexiu. Les seves peripècies quotidianes, els seus pintorescs plans fallits i els seus sorollosos fracassos tenen indubtable efecte còmic però, per l’extensió de l’obra, arriben a resultar una mica repetitius. Escrita a manera de diari, la seva redacció és senzilla i concisa, sense cap relleu estilístic ni cap altra pretensió que entretenir a base de recursos fàcils aliens a aspiracions literàries. Les abundants il·lustracions, tipus vinyeta, completen el text de forma eficaç.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2009

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9932-054-0

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Adolescencia. Conocimiento de uno mismo. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Superación de las dificultades

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1677
  • Tamaño: 847KB
  • Descargas: 698

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! epub, descargar DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! pdf completo, DIARI DEL GREG 3 AIXÒ ÉS MASSA! Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ