DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA

La mare de Greg, contenta en veure que el seu fill ha escrit un diari l’any anterior, torna a regalar-li un altre, que ell es resigna a omplir amb la crònica de la seva vida quotidiana, dividida entre el col·legi, el seu amic Rowley i la seva família. Al llarg de les seves entrades diàries es posa de manifest que és un noi amb un nivell d’autoestima baix, una mica envejós i egoista i escassa afició a l’estudi. L’autor tracta en to humorístic la manca de qualitats destacables del seu personatge i ressalta en canvi la seva feridora crítica i la seva astúcia per evadir responsabilitats, recorrent fins i tot a la mentida. Les males relacions amb el seu germà gran, Rodrick, la manca de comunicació amb el seu pare i el distanciament envers parents grans, juntament amb el desdeny amb què tracta el seu millor amic, conformen un panorama desolador, humanament pobre en sentiments d’afecte, amistat o companyonia. Si la intenció de l’autor és criticar aquestes actituds vitals és una cosa que no queda clar i en canvi sí que és manifest el victimisme amb què Greg es lamenta dels seus fracassos o atribueix a la seva mala sort. Les il·lustracions, tipus vinyeta, de mà de l’autor del text, a part de ser poc estètiques, reflecteixen el mateix to d’acidesa que el text del diari.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2009

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-92671-06-9

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Humor

Valores: Humor

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1530
  • Tamaño: 810KB
  • Descargas: 730

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA epub, descargar DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA pdf completo, DIARI DEL GREG 2 EL RODRICK MANA Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ