DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 10 a 12 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA

La desena entrega de la sèrie titulada «Els diaris de Greg» està dedicada a contrastar èpoques anteriors amb els temps presents. La mare del nen aconsegueix que l’ajuntament de la ciutat on viuen proposi un dia de desconnexió d’aparells electrònics, al llarg del qual s’ofereix, com a alternativa, als ciutadans cooperar a la neteja col·lectiva del parc municipal amb instruments casolans tradicionals. A més, l’avi que s’ha anat a viure amb la família, els explica episodis de la seva època juvenil. Alhora, el col·legi trasllada els seus alumnes a una antiga granja on aprendran com vivien en els grangers en èpoques passades. Greg porta a terme tots els esforços possibles per evitar les incomoditats que es deriven dels esmentats esdeveniments, encara que, en general, les seves intencions acaben en clamorosos fracassos. Perplex i malhumorat, però també resignat a l’inevitable, bolca en les pàgines del diari les seves impressions, raonablement escèptiques, sobre aquest retorn al passat i a la vella escola. L’autor descriu les divertides situacions a les quals dóna lloc el desenvolupament argumental amb humor no massa subtil però ben adaptat al gust i l’edat dels lectors als quals s’adreça. Al contrari del que passa en altres episodis de la mateixa sèrie, no s’empra un vocabulari vulgar ni tampoc es realitzen crítiques amargues dirigides contra professors i membres de les famílies dels personatges infantils. Els efectes còmics, encara que mantenen certs trets esperpèntics, no deriven cap a la caricatura grotesca de manera que, al final, Greg fins i tot s’identifica amb el seu pare, en descobrir que aquest va actuar de forma semblant a la seva quan, anys enrere, va assistir com a alumne a la mateixa escola i va participar en una experiència similar a la seva a la mateixa granja.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-16519-11-8

Páginas: 224

Encuadernación: Cartoné

Colección: Diari Del Greg

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Humor

Valores: Optimismo

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1783
  • Tamaño: 940KB
  • Descargas: 758

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA epub, descargar DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA pdf completo, DIARI DEL GREG. 10: VELLA ESCOLA Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ