DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL | Jeff Kinney

Descargar DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL de Jeff Kinney en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jeff Kinney y pertenece a la categoría de Narrativa de 12 a 14 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL

Greg és un noi nord-americà que comença l’ensenyament secundari a l’institut i acusa en el seu caràcter els primers símptomes de la preadolescència. A instància de la seva mare, comença a escriure un diari en el qual recull no els seus sentiments íntims sinó les incidències de la seva vida quotidiana a casa, a classe i en relació amb els seus germans i amics. L’obra, escrita en to d’humor, presenta el protagonista com un noi intel·ligent però que no destaca per res, ni com a estudiant, ni com a esportista, ni tampoc per unes qualitats humanes excepcionals. L’autor reflecteix a través seu, una caricatura irònica de la societat nord-americana, centrada en certs aspectes del sistema educatiu i en alguns esquemes de la vida familiar. Greg és un antiheroi que resulta proper al lector per les moltes ocasions en què els seus plans fracassen, fa el ridícul davant els companys de classe, no es comporta de manera molt noble amb les amistats o no diu la veritat. Tampoc els seus pares són especialment comprensius i a casa la celebració nadalenca es redueix a rebre regals. Les seves peripècies estan comptades amb estil senzill, sense pretensions literàries i resulten divertides gràcies a uns recursos narratius bastant elementals. L’autor que es dedica al disseny i desenvolupament de jocs en línia, acompanya el text amb abundants il·lustracions tipus vinyeta ben adaptades al contingut de l’argument.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2009

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-92671-05-2

Páginas: 224

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Humor

Valores: Atrevimiento

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1327
  • Tamaño: 618KB
  • Descargas: 706

Búsquedas realizadas:
DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL de Jeff Kinney en pdf gratis, DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL epub, descargar DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL pdf completo, DIARI DEL GREG 1 UN PRINGAT TOTAL Jeff Kinney pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ