DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU | M. Carme Roca

Descargar DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU de M. Carme Roca en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a M. Carme Roca y pertenece a la categoría de Poesía de 14 a 16 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU

Maria Carme Roca, neix a Barcelona el 21 de novembre de 1955.Historiadora i filòloga; casada i mare de dos fills. Professionalment s’ha dedicat a l’ensenyament. Fa uns quants anys ho va deixar per gaudir més de la família i poder dedicar-se a la literatura. Ha publicat una trentena de llibres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil. De si mateixa diu: “si em pregunten per què escric, he de dir que ho faig perquè no ho puc evitar i també perquè m’agrada molt comunicar-me i per a mi, la literatura és el millor mitjà”.La Laura, està molt enfadada perquè s’assabenta que els poemes que l’Oriol, el noi que li agrada, li ha estat enviant per WhatsApp, són en realitat de Miquel Martí i Pol. Aquest descobriment coincideix amb el fet que els toca escriure un treball sobre el poeta de Roda de Ter, un treball on hi tindrà un paper destacat la besàvia de la Laura, l’Emília, que té un secret que no ha explicat mai a ningú, relacionat amb l’escriptor.Els protagonistes, la Laura i l’Oriol són dos alumnes de 2n ESO. En la narració s’utilitzen versos, estrofes o poemes d’en Miquel Martí Pol, la qual cosa pot ser una magnífica eina introductòria per ajudar a apreciar la poesia en general i la de Martí i Pol en particular.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BARCANOVA

Año de edición: 2013

Materia: Poesía de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-489-3286-2

Páginas: 104

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1215
  • Tamaño: 1001KB
  • Descargas: 991

Búsquedas realizadas:
DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU de M. Carme Roca en pdf gratis, DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU epub, descargar DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU pdf completo, DEDICA'M UN POEMA ENCARA QUE SIGUI TEU M. Carme Roca pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ