CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL | Adela Pérez Llado

Descargar CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL de Adela Pérez Llado en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Adela Pérez Llado y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL

El club de nenes aficionades a la rebosteria format per Laila, Ari, Nica i Romi es disposa a celebrar una festa amb motiu de l’aniversari de la Nica. A causa de les preocupacions que a la seva mare, Rita, li causa el seu cafè llibreria, ella no es pot ocupar d’organitzar-la i la seva filla se sent molt trista fins que les seves amigues s’encarreguen de fer-ho i Filippo, el seu amic xef i Lota, la seva professora de cuina, es comprometen a preparar el pastís. L’únic problema és que el dia de la celebració coincideix amb el de Sandy, una nena molt mimada la elegant mare de la qual està disposada a eclipsar qualsevol pla de les princeses a força de diners. Malgrat tot, aquestes es mantenen fidels a Nica i per a elles, la festa resulta un saborós èxit, gràcies a una sèrie d’imprevistos favorables. Amigues i cupcakes es demostren com una fórmula segura de felicitat, per sobre dels recursos que els diners vaig pot proporcionar. L’autora, que procura despertar en el seu públic l’interès per la cuina, explica una història molt atractiva, que es completa amb una apetitosa recepta i diversos trucs per aconseguir massa de rebosteria degudament esponjosa.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-16520-11-4

Páginas: 96

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Cocina. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1751
  • Tamaño: 693KB
  • Descargas: 944

Búsquedas realizadas:
CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL de Adela Pérez Llado en pdf gratis, CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL epub, descargar CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL pdf completo, CLUB PRINCESES DEL CUPCAKE. 2: UN ANIVERSARI MOLT ESPECIAL Adela Pérez Llado pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ