BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA | Jordi Cortes

Descargar BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA de Jordi Cortes en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Jordi Cortes y pertenece a la categoría de Narrativa de 14 a 16 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA

Novel•la històrica que narra l’expedició duta a terme en 1747 pel danès Bering , al servei de la marina russa , per trobar una ruta marítima entre Rússia i Amèrica. Laurentz Waxel, que amb només dotze anys va formar part de la tripulació del vaixell de Bering , es veu obligat a rememorar i narrar a la vídua de l’explorador que va ser l’experiència més dramàtica de la seva vida . Els detalls de la situació política en l’Imperi rus , ple de conspiracions , tortures i sobretot , afany de poder , emmarquen les condicions en què es va forjar aquesta expedició i expliquen la conducta brutal d’alguns tripulants , començant pel propi Bering , al qual es descriu com un personatge cruel i capaç de massacrar als indígenes del lloc on va construir el petit poblat de Petropavlovsk . Les duríssimes condicions climàtiques , amb tempestes com mai havien vist , i la mort de molts mariners pel escorbut són descrites per l’autor amb extrem realisme i cruesa . Si a això se sumen els jocs sàdics amb què s’entretenen molts mariners i la barbàrie dels mètodes per caçar animals marins , no és una lectura especialment agradable , encara que s’ajusti a les dades històriques . Només la personalitat del naturalista Steller suavitza i aporta una mica de humanitat al clima enrarit i sòrdid que regna al vaixell .
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-8343-176-4

Páginas: 184

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1536
  • Tamaño: 1037KB
  • Descargas: 595

Búsquedas realizadas:
BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA de Jordi Cortes en pdf gratis, BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA epub, descargar BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA pdf completo, BERING. A LA RECERCA D'AMÈRICA Jordi Cortes pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ