AVENTURA DE TARDOR | Enid Blyton

Descargar AVENTURA DE TARDOR de Enid Blyton en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar AVENTURA DE TARDOR en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Enid Blyton y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de AVENTURA DE TARDOR

El grup d’amics format per Julian, Dick, Jorge, Ana i Tim estan passant uns dies a Villa Kirrin aprofitant que, tant l’escola dels nois com la de les noies, han decidit celebrar en el mateix cap de setmana les vacances de tardor. Per passar l’estona decideixen anar de passeig per un camí que discorre prop del mar. Quan es volen adonar se’ls fa de nit i decideixen tornar amb tren. Allà Tim observa una parella de passatgers que li semblen molt sospitosos. La dona sosté entre els seus braços el que sembla un nadó embolicat en un xal. L’obra és una adaptació actualitzada dels relats de la coneguda escriptora anglesa Enid Blyton. Escrita amb estil senzill i amè, el relat manté el sentit de l’humor i la imaginació de l’obra original. L’edició està il•lustrada amb imatges acolorides i expressives.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: JUVENTUD

Año de edición: 2014

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-261-4100-2

Páginas: 80

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1407
  • Tamaño: 627KB
  • Descargas: 663

Búsquedas realizadas:
AVENTURA DE TARDOR de Enid Blyton en pdf gratis, AVENTURA DE TARDOR epub, descargar AVENTURA DE TARDOR pdf completo, AVENTURA DE TARDOR Enid Blyton pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ