AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES | Steve Stevenson

Descargar AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES de Steve Stevenson en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Steve Stevenson y pertenece a la categoría de Narrativa de 8 a 10 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES

L’encàrrec que l’agència de detectius Eye Net Interational encomana en aquesta novel·la a Larry Mistery, l’obliga a traslladar-se a Brasil, on ha d’investigar un assumpte relacionat amb el robatori de material científic en una empresa química. Acompanyat com sempre de la seva cosina Agatha i del majordom d’aquesta, míster Kent, s’endinsa a la selva amazònica per aclarir el robatori del cultiu d’un fong capaç de digerir l’escuma amb què els detergents contaminen l’aigua. Els químics que treballen a la companyia americana en el laboratori de la qual s’ha aconseguit de la jungla aquesta troballa els serveixen de guies en la investigació. Mentre recorren llocs tan bells com plens de perillosos animals, Agatha comença a trobar una sèrie d’indicis que el porten a pensar que el sospitós principal pot ser més aviat una víctima. L’obra contrasta la serietat i eficàcia d’Agatha, amb l’escassa activitat de Larry, afectat pel temor a les piranyes, insectes, etc. La trama està concebuda amb una ben aconseguida combinació d’intriga i humor i emmarcada en un entorn exòtic, descrit en termes molt expressius. Els detalls de la investigació i els intents de Larry de conèixer algun dels famosos futbolistes brasilers que tant admira, animen una acció desenvolupada de forma dinàmica i variada. L’estil mostra els trets de senzillesa i correcció propis de tota la sèrie a la qual l’obra pertany.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-5353-8

Páginas: 144

Encuadernación: Cartoné

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Temas: Intriga

Valores: Humor. Ingenio

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1397
  • Tamaño: 890KB
  • Descargas: 802

Búsquedas realizadas:
AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES de Steve Stevenson en pdf gratis, AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES epub, descargar AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES pdf completo, AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES Steve Stevenson pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ