A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL | Philippe Nessmann

Descargar A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL de Philippe Nessmann en PDF

Aquí puedes comenzar a descargar A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL en pdf, epub y otros formatos disponibles. La autoría del libro le corresponde a Philippe Nessmann y pertenece a la categoría de Narrativa de 14 a 16 años. Puedes ver todos los libros gratis que quieras.

Descripción de A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL

Novel·la amb contingut històric que narra les aventures ocorregudes durant el viatge dels exploradors anglesos Richard Burton i John Speke a la recerca del naixement del Nil. La història arrenca l’any mil vuit-cents cinquanta i sis a Zanzíbar, lloc des del qual s’inicia l’expedició a través del cor de l’Àfrica, cap a la regió dels grans llacs. Un nadiu, antic esclau al qual anomenen Bombai, és contractat com a intèrpret i es converteix en protagonista del relat, en ser qui narri i aporti el seu punt de vista als successos ocorreguts. Amb estil molt senzill descriu els perills i dificultats a què s’enfronten des de l’inici: deserció de molts portadors, malalties tropicals, reietons sanguinaris, selves intransitables i tot un elenc de fets que amenacen la integritat física del grup i la seva vida. El fil conductor de vegades queda en segon pla davant la intensitat de les peripècies del viatge, que són el que capta l’atenció del lector. Després de l’intent fallit d’aquesta primera expedició, es manté el suspens fins que Speke torna tres anys més tard, acompanyat del capità Grant i sense Burton, i es resol el misteri latent des de l’antiguitat del naixement d’un riu, que no s’asseca ni quan travessa un país desèrtic com Egipte. Acompanyada d’un apèndix documental que completa la informació, és una lectura entretinguda que aporta coneixements culturals.
© Libros 24

Sobre el libro

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2008

Materia: Narrativa de 14 a 16 años

ISBN: 978-84-8343-048-4

Páginas: 208

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras. Historia

Valores: Valentía

Acerca del archivo:

  • Visitas: 1263
  • Tamaño: 733KB
  • Descargas: 730

Búsquedas realizadas:
A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL de Philippe Nessmann en pdf gratis, A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL epub, descargar A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL pdf completo, A LA RECERCA DEL RIU SAGRAT: LES FONTS DEL NIL Philippe Nessmann pdf sin registrarse

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ